Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton ignorisali su još jedno otvoreno pitanje o knjizi princa Harija tokom današnje kraljevske posete.

Dok je par napuštao dobrotvornu organizaciju „Otvorena vrata“ u Mersisajdu, novinar je upitao princa od Velsa da li je imao priliku da pročita nove memoare svog brata.

„Spare“ (Rezerva) je objavljen ranije ove nedelje i prema izdavačima Penguin Random House je postao najbrže prodavani publicistički naslov u istoriji.

U njemu, vojvoda od Saseksa iznosi niz tvrdnji o kraljevskoj porodici, a njegov stariji brat preuzima najveći teret mnogih njegovih pritužbi.

Princ i princeza od Velsa su izašli u javnost prvi put otkako je knjiga puštena u prodaju, susrevši se sa zdravstvenim radnicima.

Tokom manifestacije su se smejali i izgledali opušteno po dolasku u novu Univerzitetsku bolnicu Kraljevskog Liverpula.

Jedan novinar je povikao: „Da li ikada planirate da komentarišete Harijevu knjigu, gospodine?“ ali nije dobio odgovor.

Dok su ulazili u bolnicu, začulo se glasno klicanja pacijenata i osoblja.

PROČITAJTE JOŠ:

Kasnije su Vilijam i Kejt ‘odbacili’ još jedno pitanje o knjizi, kada je novinar upitao: „Da li ste uopšte imali priliku da pročitate knjigu svog brata?“

Drugo pitanje snimio je urednik ITV-a Kris Šip i podelio ga na svojoj Tviter stranici.

Kraljevska poroica je postavila ujedinjeni front od objavljivanja Harijeve knjige.

Harijeva knjiga uključuje tvrdnje da ga je Vilijam fizički napao i potvrđuje da su Kejt i Megan Markl imale krhko prijateljstvo.

Vilijam i Kejt bili su u bolnici da bi je zvanično otvorili i zahvalili osoblju na njihovom trudu.

U međuvremenu, jedna žena, 81-godišnja Silvija, poručila je budućem kralju: „Nastavi Vil, Skuseri te vole“, na šta je on odgovorio: „Hoću“.

Nakon boravka u bolnici, par je zatim posetio dobrotvornu organizaciju za mentalno zdravlje „Otvorena vrata“, koja se fokusira na pružanje podrške mladim odraslim osobama širom Mersisajda sa njihovim mentalnim zdravljem.

BONUS VIDEO: Hari i Megan: Ko je oterao Sasekse sa kraljevskog dvora? – gosti Duška Jovanović i Ivan Radojčić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar