Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Devojka koja je na Fejstajmu gledala kako je njen dečko tragično nastradao u reci Temzi, prošla je kroz pakao, rekla je porodica nastradalog mladića.

Džejmsu Istu (25) je devojka Arabela Ešfild pokušala da da upustva do njihovog taksija, kada se dogodila užasna nesreća.

Par je bio u Kensingtonu u Londonu na proslavi 18. rođendana sestre Arabele Ešfild. Ali veče je poprimilo drugačiji tok, kada je Ist pao u reku. On je prethodno sedeo na ograđenom delu mosta na Temzi.

Ist je bio u vodi sat vremena, a preminuo je pre nego što je pao u reku. Zadobio je povrede glave.

Njegova sestra Abegejl Blejden je govorila da je Ešfildova preživala pravi pakao dok je gledala kako njen dečko pada u smrt.

„Njegova devojka Arabela je zapravo bila na Fejstajmu kada je pokušavala da ga uputu do taksija, a onda je prošla kroz pakao dok je gledala šta se dešava“, navela je.

Bio je vodi oko 50 minuta, a onda su ga našli odveli u bolnicu gde su tri pokušavali da ga spasu.

„Kada je obavljena obdukcija, ustanovljeno je da je bio mrtav pre nego što je pao u vodu. Imao je povredu glave“, naveli su.

„Pošto je pao Temzu, mislili su da se udavio. Radili su da ga spasu, ali nisu znali da mu je povređena glava“, navodi se.

Tragična smrt Džejmsa Ista dolazi samo šest nedelja nakon što je dobio posao iz snova kao izvršni direktor za razvoj poslovanja u Londonu. Zaljubio se u grad nakon studija na Londonskoj školi ekonomije.

Dok je pravio pauzu od zabave, Džejms je pokušao da sedne na zid, ali je napravi pogrešnu procenu, pa je pao unazad i udario glavom.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegova majka Sara Ajvi je dobila poražavajuću vest kada su policajci usred noći pokucala na njena vrata i rekli da joj je sin u bolnici.

Njegova sestra ističe da je porodica skrhana.

„Strašno je, tako je mlad i imao je čemu da se raduje“, navela je.

„Bilo je užasno za moju majku. Kensintonska policija je morala da pozove policiju Južnog Velsa. Tri i po sati vožnje je bio užasno za moju majku i očuha“, navela je.

„Šest nedelja pre nego što je umro, dobio je posao koji je voleo. Išlo mu je dobro i volili su ga svi. Voleo je London i znao je da se šali da je kući dolazio samo da vidi svoju nećaku. Mi smo bliska porodica“, dodala je Blejden.

BONUS VIDEO: Pucnjava na Tajlandu: U vrtiću ubijene 34 osobe, od tog broja 22 deteta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar