Foto: Panther Media GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Telo dečaka Alfa Berija izvučeno je iz reke Hadson u Njujorku. Veruje se da se radi o telu nestalog 11-godišnjaka.

Telo njegovog prijatelja pronađeno je ranije ove nedelje.

Dečak je pronađen kako pluta u reci, a nestanak je prvi put prijavljen nešto pre 7 sati ujutru u subotu, 20. maja.

Vatrogasna služba Njujorka je navodno prisustvovala spasavanju iz vode na reci Hadson, blizu Zapadne 102. ulice – sa ekipom policije.

Alfa Beri je poslednji put viđen u oblasti Harlema, u blizini mosta na 145. ulici u ranim jutarnjim satima u subotu, 13. maja, oko 1.30 časova. Poslednji put je viđen sa Garetom Vorenom (13).

Izveštaji iz aplikacije Sitizen, koja omogućava meštanima da dele šta se dešava oko njih, kažu da je incident prijavljen između Riversajd Drajva i Vest 102. – 99. Ulice.

Izvori su rekli da pronađeno telo verovatno pripada dečaku Alfi (11). Ako je to on, vlasti sumnjaju da su ga struje odnele od reke Harlem do reke Hadson.

Policija još nije potvrdila da li je telo izvučeno iz reke njegovo, ali je otkriveno u potrazi za nestalim dečakom.

Alfina starija sestra, Fatima Dijalo, govorila je o svom bratu, koji je bio najmlađi od šestoro, rekavši: „Ovo je bio prvi put da se ovo dogodilo“.

Geretovo telo je izvučeno iz reke Harlem u četvrtak, 18. maja. Helikopteri njujorške policije primećeni su u blizini reke dok su ronioci započinjali svoj posao, a medicinski islednik je stigao na Rendalovo ostrvo.

Alfa je navodno živeo u Bronksu, dok je Geret živeo u Gornjem Menhetnu, prema policiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Dečaci su viđeni na snimku nadzora kako napuštaju jedan od svojih domova pre nego što su zajedno otišli do 145. ulice i avenije Lenoks u Harlemu oko 18 časova u petak, 12. maja.

Alfa je poslednji put viđen na lokaciji u Harlemu, dok je Geret poslednji put viđen ispred svoje kuće.

Nakon što je Geret identifikovan kao telo izvučeno iz reke u četvrtak, njegova kuma Kristin Vargas govorila je za lokalne medije.

„Trenutno je težak trenutak za obe porodice“, rekla je ona. „Molimo vas da ih oboje držite u svojim molitvama, potrebne su nam sve molitve koje možemo dobiti“.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar