Foto:shutterstock; Profimedia.rs

"Novi Nostradamus" je izneo zastrašujuću tvrdnju da će avionska nesreća izazvati Treći svetski rat ove godine.

Kreg Hamilton-Parker, koji je nazvan „novim Nostradamusom“ nakon što je tačno predvideo kraljičinu smrt, predvideo je užasnu avionsku nesreću na Tajvanu koja bi mogla da izazove početak Trećeg svetskog rata ove godine.

Vidovnjak je objasnio kako je predvideo incident u kojem će se dogoditi ili „sudar“ dve podmornice ili pad između dva aviona, prenosi Miror.

U razgovoru za Dejli star, Kreg je rekao da će incident izazvati mnogo veći sukob koji uključuje Kinu i Rusiju i da će postati „najozbiljnija stvar u naredne dve godine“.

Rekao je: „Već neko vreme govorim da sam osećao da će to biti sukob oko Tajvana, za koji mislim da će se dogoditi ove godine. Mislim da ćemo u nekim aspektima doći do slučajnog sukoba jer ćemo imati nešto poput čudnog sudara ili incidenta.“

U zastrašujućem predviđanju, Kreg je objasnio da će nesreća biti nešto poput „ili sudara podmornica ili da će se avioni sudariti i da onda počinje sve da izmiče kontroli“.

Tenzije u azijskom regionu nedavno su dostigle nove visine jer Kina tvrdi da je Tajvan deo njene teritorije, dok Tajvan tvrdi da je nezavisna nacija.

PROČITAJTE JOŠ:

SAD su stali na stranu Tajvana, što znači da bi svaki sukob između azijskih zemalja mogao eskalirati do dramatičnog nivoa.

Zastrašujuće, Kreg predviđa da bi razmere sukoba mogle da postanu prilično velike, pa čak i da užasni rat u Ukrajini izgleda kao mali.

Nastavio je: „Osećam da će to biti ozbiljan problem. Ukrajina će delovati bledo u poređenju sa ovim. Takođe osećam da će Rusija stati na stranu Kine u tom pogledu, jer će to pogoditi Kinu i pogoršati stvari. Dakle, to je moja glavna briga. Na kraju krajeva, to dobro funkcioniše. Osećam da se završava novom Kinom koja je razbijena na više zemalja. Umesto jedne velike Kine.”

Pored Kregove tvrdnje, Nostradamus je predvideo i da bi uskoro mogao da dođe do „velikog rata”.

Iako predviđanja francuskog astrologa ne upućuju na konkretne datume i sa tekućim sukobima između Rusije i Ukrajine i Kine i Tajvana, rat bi mogao da se dogodi 2023. godine.

U svojoj knjizi predviđanja iz 1555. Nostradamus je napisao: „Sedam meseci velikog rata, ljudi umiru od zla“.

BONUS VIDEO: U padu helikoptera u blizini Kijeva stradalo troje dece i vrh MUP-a

Komentari

Svi komentari (0)