Foto:Instagram/Shutterstock

Mirnesa S, predala se juče nemačkoj policiji koja je za njom tragala od oktobra prošle godine zbog krađe milion evra iz firme za transport u kojoj je radila. Žena koja je poreklom iz Bosne i Hercegovine i devojačko prezime joj je Bešlić, uzbrukala je nemačku javnost, koja sada postavlja pitanje gde je novac koji je ukrala?

Popularna Miki preko advokata je obavestila nemačku policiju da želi da se preda. Prethodno se krila u Crnoj Gori, iako su mnogi mislili da je u rodnoj Bosni i Hercegovini.

Policija je uspela da locira njenu lokaciju nakon nekoliko stotina dojava koje su stigle, a za informacije o njoj ponuđena je i nagrada od 37.000 evra.

Foto:Screeenshot/Instagram/TikTok/muhamedmujoomanovic

Tako je počeo da se „steže obruč“ oko Mirnese, čega je ona bila svesna, pa se sama predala. Stigla je na aerodrom u Štutgartu, gde je uhapšena.

Ona je u oktobru prošle godine ukrala milion evra u kešu iz firme u kojoj je radila, a potom nestala bez traga. Prema nekim informacijama, pljačku je planirala u stanu koji se nalazi na samo 200 metara od policijske stanice.

Foto: Privatna arhiva

Dosta se polemisalo i o tome da li je imala saučesnika, ili je novac ukrala za nekoga, ali ta pitanja ostaju bez konkretnog odgovora.

Ipak, ono što trenutno najviše interesuje nemačku policiju, ali i javnost, je – gde je novac koji je Mirnesa ukrala?

Prema navodima policije, velika količina novca je nestala. Istraga o tome gde se novac nalazi su u toku. Prema informacijama BILD-a, novca više nema. Policija se nada da će saslušanjem Mirnese S. dobiti informacije o njenim saučesnicima.

POGLEDAJTE JOŠ:

„To je kraljica, svoj čovek, nije imala saučesnika“

Mustafa Mujo Osmanović, najbolji prijatelj Mirnese, ne prestaje da objavljuje sadržaj na društvenim mrežama. Na poslednjim snimcima, odgovarao je na pitanja i otkrio do sada nepoznate detalje upravo o Miki.

“Druškane moj, da ja nešto kažem. Bezveze pričaš gluposti da bi dobio ti neku pažnju. Bezveze se zanimaš ovim stvarima, gluposti i lažima. Kakvi saučesnici, kakvi bakrači. Ona nema saučesnika, nema ništa. Ona je svoj čovek. Živite svoj život i ne zanimajte se Mirnesom. Ona jeste moja drugarica, ali ja živim svoj život. Želim joj sve najbolje u životu“, rekao je on.

BONUS VIDEO Konobarica Miki šalje pozdrave Muji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar