Foto: Instagram

Kako prenose nemački mediji, Mirenesa S. koja je danas uhapšena u Štugartu, u Nemačku je došla iz Crne Gore i prethodno je najavila policiji da će se predati.

„Želela je da se preda, da njen advokat kontaktira policiju i rekla je kada će stići na aerodrom u Štutgart. Mirnesa S. delovala je mirno kada je uhapšena. Ona je stigla iz Crne Gore“, rekla je portparolka policije Ilona Bon za RTL.

Podsetimo, Mirnesa S., koja je osumnjičena za krađu više od milion evra iz nemačke kompanije za transfer novca, uhapšena je na aerodromu u Štugartu. Na društvenim mrežama pojavile su se prve fotografije nastale neposredno pre hapšenja na kojima Miki izgleda neprepoznatljivo.

Foto:Screeenshot/Instagram/TikTok/muhamedmujoomanovic

Prema nezvaničnim informacijama, tamošnja policija je locirala njenu lokaciju tokom proteklih nedelja, pa je fatalna plavuša bila svesna da policija „steže obruč“ oko nje.

Filmska pljačka

Mirnesa, kojoj je devojačko prezime Bešlić, 14. oktobra je iz nemačke firme za transport iznela milion evra u kešu. Pljačka je odmah primećena, a policija je izdala poternicu za Mirnesom, koja je postala poznata po nadimku Miki.

U početku su bile poznate samo informacije koje je policija o njoj objavila – da je reč o plavuši čije je telo prekriveno tetovažama.

POGLEDAJTE JOŠ:

Kako je poreklom iz Bosne i Hercegovine, tamošnji mediji obišli su njenu rodnu kuću i otkrili da ima brata blizanca i sestru, kao i da joj je otac preminuo prošle godine.

Spekulisalo se i o tome kako je novac ukrala za partnera, ali policija to nikada nije potvrdila.

Nemci su za informacije o njoj nudili nagradu od 37.000 evra, a prethodnih nedelja dobili su na stotine dojava o njoj.

BONUS VIDEO Konobarica Miki šalje pozdrave Muji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare