Foto: Lars Klemmer / AFP / Profimedia; fussball.de;Fotostand / Reiss / imago stock&people / Profimedia;Festim Beqiri / AFP / Profimedia

"Uvek je bilo nekih incidenata sa devojkama", kažu prijatelji Džoela G, koji je optužen da je u noći između nedelje i ponedeljka silovao, pa brutalno ubio Milenu, sa kojom je bio na proslavi rođendana.

Džoel G. (20) je uhapšen zbog sumnje da je prvo silovao Milenu u noći između nedelje i ponedeljka, nakon što su oboje bili pozvani na proslavu 18. rođendana.

On se nalazi u pritvori, a njegovi prijatelji otkrivaju nepoznate detalje. Kako su naveli za nemačke medije, često je imao „mizogine primedbe“.

Foto: Festim Beqiri / AFP / Profimedia

„Uvek je bio fin momak i uvek si mogao da se našališ sa njim. Ali drugačije je bilo sa devojkama. Uvek je bilo nekih incidenata, grabio bi ih grubo. Takođe sam juče razgovarao sa nekoliko devojaka iz našeg razreda i rekle su mi da ne misle dobro o njemu jer se uvek malo gurao“, kaže Niko Langmajer, bivši drug Džoela G.

Devojka je nestala oko 1:30 u nedelju ujutro (5. marta) tokom proslave. Ostali gosti zabave krenuli su u potragu i oko 2.40 na livadi pronašli teško povređenu 19-godišnju Milenu O.

Spasioci su reanimirali mladu ženu, ali je u bolnici mogla da se utvrdi samo njena smrt.

POGLEDAJTE JOŠ:

Na osnovu načina na koji je pronađeno telo mlade žene, istražitelji pretpostavljaju i ubistvo, ali i seksualni zločin.

„Pretpostavljamo da to nije bio odnos u klasičnom smislu. Njih dvoje su te večeri verovatno ostali u kontaktu i dugo razgovarali – ali ni to još ne znamo, pa otuda i naše ispitivanje svedoka. On je takođe verovatno bio poslednji koji je viđen sa njom“, rekao je portparol javnog tužilaštva u Osnabruku, glavni javni tužilac Aleksandar Retemajer za RTL.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar