Foto: Lars Klemmer / AFP / Profimedia; fussball.de;Fotostand / Reiss / imago stock&people / Profimedia;Festim Beqiri / AFP / Profimedia

Nakon što je 19-godišnja Milena O. silovana i ubijena na zabavi u Bramšeu u Donjoj Saksoniji u nedelju uveče, navodni počinilac ovog gnusog zločina je u pritvoru. Džoel G. je pod istragom za ubistvo i seksualni zločin, čak je i nalog za hapšenje raspisan zbog sumnje za ubistvo.

Džoel G. (20) je fudbalski golman amaterskog kluba u Donjoj Saksoniji. Rečeno je da su on i žrtva bili na rođendanskoj zabavi u Bramše-Penteu. Navodni počinilac ovog grusnog zločina i ubijena devojka su se, kako se navodi, poznavali, prenosi RTL.

„Pretpostavljamo da to nije bio odnos u klasičnom smislu. Njih dvoje su te večeri verovatno ostali u kontaktu i dugo razgovarali – ali ni to još ne znamo, pa otuda i naše ispitivanje svedoka. On je takođe verovatno bio poslednji koji je viđen sa njom“, rekao je portparol javnog tužilaštva u Osnabruku, glavni javni tužilac Aleksandar Retemajer za RTL.

Foto:fussball.de

Tačan odnos između njih je deo istrage. Formiran je odred za ubistva.

Policajci su iznenadili osumnjičenog kod kuće i uhapsili ga u nedelju ujutro. On je u papučama odveden u sudnicu. Prema rečima glavnog javnog tužioca Aleksandra Retemejera, Džoel G. za sada ćuti o optužbama.

„Trag do osumnjičenog došao je sa žurki. Ljudi koji su bili  prisutni te večeri su rekli da viđen sa devojkom. U trenutku kada je telo pronađeno, on je već bio kod kuće“, rekao je javni tužilac RTL-u.

Foto: Festim Beqiri / AFP / Profimedia

Kako je saopštilo javno tužilaštvo, u nedelju je izvršena obdukcija tela. Rezultat u početku ne bi trebalo da bude objavljen iz istražnih razloga, rekao je portparol.

Policija je te noći zadržala oko 150 gostiju žurke kako bi uzeli lične podatke i obavili prve intervjue. Podršku je pružila organizacija tehničke pomoći i vatrogasna jedinica.

PROČITAJTE JOŠ:

Hitna pomoć je na licu mesta zbrinula šokirane goste i rodbinu žrtve.

Devojka je nestala oko 1:30 u nedelju ujutro (5. marta) tokom proslave. Ostali gosti zabave krenuli su u potragu i oko 2.40 na livadi pronašli teško povređenu 19-godišnju Milenu O.

Foto:Lars Klemmer / AFP / Profimedia

Spasioci su reanimirali mladu ženu, ali je u bolnici mogla da se utvrdi samo njena smrt.

Na osnovu načina na koji je pronađeno telo mlade žene, istražitelji pretpostavljaju i ubistvo, ali i seksualni zločin.

Foto:Fotostand / Reiss / imago stock&people / Profimedia

BONUS VIDEO: Pucnjava u Mičigenu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar