Foto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Kejt Midlton jeste "briznula u plač" nakon što je Megan Markl "uporedila princezu Šarlot u negativnom kontekstu sa ćerkom svoje najbolje prijateljice Džesike Malruni" tokom probe haljina za deveruše uoči njenog kraljevskog venčanja 2018. goidne, tvrde izvori u novoj knjizi o vojvotkinji od Saseksa.

U svojoj novoj knjizi „Osveta“ Tom Bauer tvrdi da se vojvotkinja od Kembridža i vojvotkinja od Saseksa nisu složile oko dužine poruba haljine princeze Šarlot i kroja njene haljine, kao i oko toga da li deveruše „treba da nose hulakopke“ na venčanju ili ne.

On tvrdi da je Meganino insisitranje podržala njena sada već bivša najbolja prijateljica i majka deveruše Džesika Malruni, dodajući: „Neki bi rekli da je Megan favorizovala malenu Ajvi u odnosu na Šarlot“.

Foto:EPA-EFE/STEPHEN CHUNG

Ova verzija događaja je poslednja u nizu tvrdni o sukobu dve vojvotkinje. Prvi izveštaji iz 2018. godine tvrdili su da je Megan rasplakala Kejt tokom svađe oko haljina za deveruše.

Vojvotkinja od Saseksa je kasnije u interjvuu sa Oprom Vinfri rekla da se dogodilo obrnuto i da je Kejt nju rasplakala.

„Kejt je bila uznemirena zbog nečega, ali izvinila se. I donela mi je cveće“, rekla je.

„To nije bila konfrontacija. Mislim da nije fer prema njoj da ulazim u detalje, jer se izvinila“, dodala je.

Međutim, Tom u svojoj knjizi ističe da se one i dalje ne slažu. Naveo je da je Kejt bila „umorna“ nakon rođenja princa Luija uoči venčanja, dodajući da je bila „iritirana pritužbama da Megan maltretira svoje osoblje“.

Megan Markl venčanje
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL / POOL

Napisao je da je jedan član osoblja rekao da vojvotkinja od Saseksa pokazuje „malo simpatije prema onima koji su izvan njenog kruga ljudi“.

Tom Bauer ističe da je Kejt bila previše umorna da bi se izborila sa neslaganjem oko toga da li deveruše treba da nose hulahopke, ali je na kraju smatrala da bi trebalo da se pridržavaju protokola.

PROČITAJTE JOŠ:

„Meganino insistiranje je podržala njena prijateljica Džesika. Megan nije htela da pravi kompromis, a Kejt se uznemirila osećajući da su pritužbe osoblja na Meganin račun potvrđene“.

Slike sa venčanja Megan i Harija pokazuju deveruše u Vindzoru sa golim nogama, dok se na fotografijama sa venčanja princa Vilijama i Kejt 2011. godine, vidi da sve deveruše nose hulahopke.

Zloglasna svađa je dospela na naslovne strane medija u novembru 2018. godine.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar