Kejt Midlton Foto:Tanjug/Angela Weiss/Pool Photo via AP

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, 16. januara je imala operaciju abdomena i od tada nije viđena u javnosti.

Kensingtonska palata nije želela da iznosi mnogo detalja o njenom zdravstvenom stanju, već je saopšteno samo da će se princeza svojim obavezama vratiti nakon Uskrsa.

Mnoge je zabrinula činjenica da se o njenom stanju ćuti, iako se o zdravlju kralja Čarlsa, koji je imao operaciju prostate dve nedelje nakon što je Kejt imala intervenciju, dosta govori u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Kralju je dijagnostikovan i rak prostate, a on se i ovim povodom javno oglasio. To je dodatno podstaklo ljude da se zapitaju šta se dešava sa princezom od Velsa, a neki su otišli toliko daleko da su tvrdili da je onda u veštačkoj komi nakon što je operacija pošla po zlu.

Njen suprug, princ Vilijam, krajem februara se vratio svojim dužnostima, ali je nedavno otkazao prisustvo na jednom događaju, što je ponovo pokrenulo nagađanja da je stanje princeze Kejt znatno ozbiljnije nego što se priča.

Međutim, Kejt Midlton sada je fotografisana u blizini zamka Vindzor, kako piše TMZ, a bila je u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol. Kejt je imala velike naočare i blago se osmehivala, te su mnogi komentarisali kako se nadaju da je to znak da njen oporavak teče dobro.

BONUS VIDEO: Princ Hari na suđenju u Londonu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar