Foto: Shutterstock

Dvojica Slavonaca usred bela dana ušla su u kuću žene dok joj suprug nije bio tamo i brutalno je silovala, a ovih je dana protiv njih podignuta optužnica.

Jedan od optuženih (30) je venčani kum žrtvinog supruga, a drugi, 29-godišnjak, kumov prijatelj. Za vreme dvosatne torture u kući je bilo i jednogodišnje dete, a žrtva je rekla da su se muškarci tokom silovanja drogirali, preneo je Dnevnik.hr.

Ilustracija Foto:Shutterstock

Opirala se kada su joj rekli da žele seks, govorila im je da trenutno ima menstruaciju, ali kum joj je zapretio da će joj njegov prijatelj nešto loše učiniti. U optužnici je navedeno da se jako uplašila obojice napadača.

Kad su izlazili iz kuće, zapretili su joj da nikome ništa ne govori jer će se vratiti.

Optuženi kum je negirao krivično delo koje mu se pripisuje. Tvrdio je da je najmanje sedam puta s kumovima imao seks utroje.

Pročitajte još...

Njegov prijatelj takođe je negirao silovanje, rekavši da ga je žena lažno optužila, jer se plašila da će njen muž sve saznati.

Međutim, psihijatrijskim veštačenjem zaključila je da žrtva nije sklona izmišljanju događaja te da kod nje postoje znaci traumatizacije usled izloženosti emocionalnom i seksualnom zlostavljanju.