Foto: Printscreen Instagram/pgmayor

Doskorašnji gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković objavio je na Fejsbuku da je podneo ostavku.

„U skladu sa obećanjem koje sam dao sugrađanima, danas sam podnio ostavku na mesto gradonačelnika“, napisao je Vuković.

Kako kaže, verifikacijom mandata odbornicima novog saziva Skupštine glavni grad Podgorica, danas su formalno stvorene pretpostavke za početak formiranja nove vlasti u Podgorici, prenose Vijesti.me.

„Iskreno se nadam da će novi gradonačelnik biti izabran u najkraćem roku, kako bi se izbegli eventualni problemi u funkcionisanju sistema grada. Glavni grad ostavljamo u odličnom stanju. Sistem je maksimalno funkcionalan, kadrovski ekipiran i finansijski stabilan. Na računu Glavnog grada ostavljamo preko 17 miliona evra“, naveo je Vuković.

On se zahvalio svojim zamjenicima Slađani Vujačić i Časlavu Vešoviću, kojima danas prestaje mandat.

„Želim da im zahvalim na ogromnom doprinosu svim uspesima koje smo postigli tokom protekle četiri godine. Zahvalan sam i ostalim kolegama iz uprave grada, sekretarijata, privrednih društava i javnih ustanova. Ostajem u uverenju da nijedan gradonačelnik nikada neće imati bolji tim“, kaže on.

PROČITAJTE JOŠ:

Novoj gradskoj upravi je poželeo uspeh u radu.

„Dragim sugrađanima koji su pratili moj i rad mojih kolega na ovoj stranici (koja će ostati aktivna) zahvaljujem na podršci i poverenju, kao i brojnim dobronamernim sugestijama i kritikama. Neka Sunce našeg grada večno sja, i neka je večna Crna Gora“, zaključio je Vuković.

BONUS VIDEO: Jakov Milatović za Novu: Nije realno da Crna Gora povuče priznanje nezavisnosti Kosova i to je stvar koja je vrlo jasna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar