Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV

„Dveri neće biti deo sadašnje vlasti ni u kojoj formi“ navodi se u sopštenju Srpskog pokreta Dveri.

„Novi pokret je samo način sabiranja svih poltrona aktuelne vlasti, a s obzirom da mi to nismo – tamo nam nije mesto“ stoji u saopštenju Dveri i dodaje se da ovaj pokret nije sarađivao nikada sa vlastima i da to neće uraditi ni „kroz ovaj lažni pokret“.

Sadašnju vlast karakterišu kao „antinarodnu“ zbog postojeće korupcije i ukidanja demokratije i antidržavnu“ zbog prihvatanja francusko-nemačkog sporazuma.

PROČITAJTE JOŠ...

„Ostajemo posvećeni ideji stvaranja šireg patriotskog opozicionog bloka i ujedinjenja svih opozicionih rodoljubivih snaga. Pozivamo sve parlamentarne i vanparlamentarne opozicione političke stranke i udruženja da izvučemo pouke iz neujedinjenja desnice sa prošlih izbora i na sve buduće izbore na svim nivoima izađemo ujedinjeni“ navodi se u saopštenju.

U saopštenju, pokret se osvrće i na protekle izbore tvrdeći da „Srpski pokret Dveri nikada nije označen kao krivac za neujedinjenje desnice na prošlim izborima iz prostog razloga što u nama zaista i nije bilo nikakve krivice, već smo bili najveći zagovornici ove ideje.“

Izražavaju i spremnost da razgovaraju sa svima u „patriotskoj opoziciji koji su istinski protivnici sadašnje vlasti.“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar