Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na rad televizija sa nacionalnim frekvencijama.

Šef srpske države govorio je danas na konferenciji za medije o brojnim problemima sa kojima se Srbija suočava, ali je imao vremena da prokometariše i rad televizija sa nacionalnim frekvencijama. Očigledno nezadovoljan radom pojedinih TV stanica, on je rekao da “ludaci gostuju na nacionalnim frekvencijama” i pričaju kako će on uvesti sankcije Rusiji.

Pročitajte još...

“Kakve ja gluposti slušam na nacionalnim frekvecnijama. Da bi bilo jasno, ne odnosi se na N1 i Nova S. Ima neki ludaci koji kažu da je Vučić doneo odluku od 01. januara sankcije Rusiji, nema više aviona. Onda neki drugi ludak kaže: ‘Pa sve nam je skuplje nego u Nemačkoj i struja i tako dalje.. Koliko hoćete tih ludaka ima i sve na nacionalnim frekvecnijama”, rekao je Vučić.

Predsednik se tu nije zadržao.

“I šta ja sad treba da radim? Da zovem gospođu Karličić (Ivana Stašević Karličić, direktorka klinke “Laza Lazarević” prim.aut) i ove ljude svakog dana, da rešavaju te probleme ili šta već? Oni valjda bolje znaju od mene šta da radim”, rekao je Vučić.

Podsetimo, Vučić je na konferenciji za medije rekao da konferenciji za medije da će aredne nedelje otpočeti procedura za prijem Kosova u Savet Evrope. On je rekao da predstavnici međunarodne zajednice, pre svega Kvinte i EU, očekuju od njega da bude poslušan i da će u suprotnom preduzimati akcije protiv njega i proglasiti ga diktatorom.

„A ti mali Vučiću, ti ćeš u međuvremenu da prerasteš od autoritarnog u autokratskog, a zatim i u diktatorskog lidera, ako ne budeš slušao. Pa ćemo malo da preduzimamo akcije protiv tebe, protiv Vlade Srbije, a potom i protiv Srbije“, naveo je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar