Pokret obnove Kraljevine Srbije je zahvaljujući prilozima svojih članova prikupio potrebna sredstva da porodica Filipović plati dug za struju EPS, zbog čega im je isključeno napajanje električnom energijom i žive u mraku više od mesec dana, naveli su u saopštenju.

„Slavica Filipović sa Čeneja i cela njena porodica su monarhisti koji su bili članovi POKS, ali pod pritiskom njenog poslodavca direktora JKP ‘Čistoća’ iz Novog Sada koji je član SNS, naterana je pod pretnjom otkazom da se učlani u stranku Aleksandra Vučića. To im nije bilo dovoljno, nego su ženu i njemu maloletnu ćerku terali da prisustvuje mitinzima i svim skupovima Srpske napredne stranke i njenog nosioca izborne liste, da idu u kampanju od vrata do vrata i skupljaju tzv.kapilarne glasove. Ovo nije jedini slučaj. Veliki broj građana trpi slična poniženja, ali zbog egzistencije ne smeju da govore javno o tome“, izjavio je predsednik POKS Vojislav Mihailović, a prenosi N1.

„Aleksandar Vučić je celu Srbiju pretvorio u svoj partijski plen, njene građane doveo do ivice egzistencije i u situaciju da moraju da mole za pomoć da bi preživeli, trpeći razna poniženja, pa i to da se učlane u njegovu stranku i glasaju protivno svojoj volji i savesti. Srbija će se osloboditi njegovih okova, kada svi ovi građani shvate da jednom, svi zajedno moraju kazati ’ne’ takvoj politici, kao što je rekla šesnaestogodišnja Anica. Ukoliko njena majka dobije otkaz zbog toga, kao što svi neposlušnici dobijaju, POKS će upozoriti javnost na njen slučaj i pružiti joj svaki vid pomoći“, dodao je Mihailović.

BONUS VIDEO: POKS najavio krivične prijave zbog Nestorovićevih tvrdnji 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare