Nataša Jovanović i Dragan J. Vučićević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/Antonio Ahel/ATAImages

Preletačica Nataša Jovanović, sada poslanica Srpske napredne stranke, ispričala je da je Dragan J. Vučićević zadobio teške telesne povrede na protestu koji je prošle nedelje održan ispred Informera, te da je dobio udarac tupim predmetom u glavi.

On je na sednici Odbora za kulturu i informisanje, koju možete pratiti uživo na našem portalu, optužila predsedavajućeg Sinišu Kovačevića da bi svoje neistomišljenike poslao na Goli otok.

Pročitajte još...

Ona je rekla da Odbor za kulturu i informisanje ne može da diskutuje o intervjuu sa silovateljem koji je uradio Informer.

„Vučićevića su napali dok je išao u svoju cenjenu redakciju. On predstavlja medij koji ima široku čitalačku publiku. Njega su udarili tupim predmetom u glavu i naneli su mu teške telesne povrede“, rekla je Jovanović, da bi potom počela da hvali predsednika Srbije.

„Vučić vam je dao mogućnost da dobijate odbore, smanjio vam cenzus, dao vam uslove kakve nikad niste imali. Niste, gospodine Kovačeviću, osudili napade Hrvata na predsednika Vučića, koji su ga predstavili kao Hitlera. A napadaju ga zato što Srbija beleži istorijske uspehe zahvaljujući Vučiću. Umesto toga, vi se bavite nečim što nema nikakve veze sa ovim odborom. Vaša namera u startu nije bila ni moralna ni časna. Ovde je suština da je vaš savez krenuo sa jednim silovateljskim ponašenjem“, rekla je Jovanović.

BONUS VIDEO: Vučićević napadnut u Čumićevom sokačetu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare