Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Twitter/Meraklija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je juče na mitingu održanom ispred Narodne skupštine, za koji je tvrđeno tako čvrsto da će biti najveći skup u istoriji Srbiji. Međutim vreme je odlučilo da se poigra sa ljudima koji su na silu dovlačeni iz svih krajeva naše zemlje, kako bi stvorili privid podrške sistemu koji se raspada.

Na društvenim mrežama pojavljuje se veliki broj video snimaka na kojima se vidi nesrećni narod koji je morao da dođe, a opštepoznata činjenica je da duži niz godina plaća svojim pristalicama, ali i organizovanim grupa da dođu na njihove skupove koje održavaju po Srbiji.

Na jednom od takvih snimaka, vidi se stariji čovek pored kolone autobusa koji priča da mu je plaćeno 2.000 dinara kako bi došao u Beograd.

„Ja imam 15.000 dinara penziju. Kako da preživim sa tim? Za mene su dve hiljade velike pare. Ja da imam neku penziju, ne bih išao. Ovo ne može da podnese ni stoka, a kamoli narod“, priča nepoznati čovek.

miting sns
Aleksandar Vučić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Podsetimo, juče je u centru Beograda održani miting naprednjaka pod nazivom „Srbija nade“, koji je pompezno najvaljivan kao najspektakularniji događaj u novijoj srpskoj istoriji. Nesrećni narod dolazio je od rane zore u glavni grad, a posle toga su besciljno lutali.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Veliko nevreme zahvatilo je Beograd i stavilo tačno na ovaj tragičan događaj zbog kog je juče ceo grad bio blokiran. Narod je i pre početka mitinga odlazio sa trga, a reke ljudi užurbano su se vraćale u svoje autobuse, kako bi sačuvali svoje zdravlje i bezbednost zbog oluje.

Bonus video: Srbija u danu mitinga SNS u Beogradu 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare