Foto: Privatna arhiva, Shutterstock, Nova.rs

Maloletni Lj. B. (17) uhapšen je danas zbog sumnje da je juče u poslepodnevnim satima, oko 21.00 čas, zverski ubio Stanu P. (65) u njenoj kući u selu Mileševo kod Bečeja. Kako za portal Nova.rs govori njena rođena sestra Vinka Rapić, još ne može da poveruje da je bilo ko digao ruku na njenu sestru, a pogotovu ne njihov rođak.

U potresnoj ispovesti za naš portal nesrećna žena navodi da je za zločin saznala jutros rano i da je sve vreme ispred kuće u kojoj se dogodilo jezivo ubistvo.

„Ovo je strašno. Šok. Njegov otac nam je rođak, brat od strica. On je dobar čovek, ali šta da kažem. Njega ne krivim, ali ja sestru više nemam. Ona je bila toliko dobra, pomagala je svima. Kopala je i za druge ljude koji su bili sporiji ili nisu znali, samo kako bi im pomogla da zarade novac. Nikada se nije bojala ljudi jer je bila dobar čovek, i zato verujem da ga je pustila u kuću“, grcajući u suzama kaže potresena sestra ubijene Stane.

Foto: Privatna arhiva

Kako dodaje, njena sestra je radila sezonske poslove, a juče je trebalo da dobije novac, što je Lj. B. najverovatnije znao.

„Radila je kao sezonski radnik, odnosno bila je vođa grupe koja je radila sezonske poslove. Prošle nedelje je krenula na novi posao sa grupom, a juče je trebalo da joj uplate novac za sve radnice. Pretpostavljam da je Lj. verovao da je ona podigla pare za radnice i da ih ima kod sebe. Međutim, danas su me zvali iz te zadruge preko koje su radili i rekli da zbog nekih poteškoća juče nije isplaćen novac i da je kod njih. Ništa ne znam, ni da li je mučena, maltretirana, ubadana i gušena, ali pretpostavljam da jeste kako bi priznala gde su pare“, kroz suze kaže Vinka za naš portal.

Pročitajte još:

Tinejdžer je uhapšen na ulici u Bačkoj Topoli kada su locirane bazne stanice telefona ubijene Stane koje je on, nakon zločina, ukrao.

„Ukraden joj je automobil koji sam ne vredi 500 evra i dva mobilna telefona. Ukupna vrednost pljačke je minimalna, a ja sam izgubila sestru. Pomagala je svima, postavljala se kao majka toj deci koja su radila u njenoj grupi jer svoju decu nije imala. Ne postoji čovek kome nije pomagala. Htela sam da je vidim, ali mi nisu dali, već su je odneli na patologiju u Novom Sadu“, zaključuje potresena žena za naš portal.

BONUS VIDEO: Horor u Zmajevu – Pronađena tela brata i sestre

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar