Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kuća u kojoj se pred dva dana dogodilo ubistvo Dušimira P., za koje je osumnjičen prvo sin I. P., koji je nakon istrage pušten na slobodu, a uhapšen Mustafa D. (29) komšija, obeležena upozorenjem koje je postavila policija, a deluje da u njoj trenutno niko ne boravi.

Podsetimo, slučaj je prvo prijavio Igor P. sin ubijenog Dušimira P.

Patrola koja je prva stigla na lice mesta zatekla je I.P koji je prijavio slučaj, kao i Dušimira P. koji je ležao u lokvi krvi.

Hitna pomoć je dolaskom na lice mesta mogla samo da konstatuje smrt. Policija je nakon sprovedene istrage prvo sumnjičila sina I.P. zbog navodnih loših odnosa sa ocem i zbog činjenice da je telo navodno pomerano.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

On je uhapšen i određeno mu je zadržavanje. Kasnijom istragom utvrđeno je da je za ubistvo osumnjičen Mustafa D.(29) inače komšija ubijenog, a da bi motiv mogao biti koristoljublje.

Mustafa D. je uhapšen, a sin je pušten na slobodu kada je utvrđeno da nije kriv za ubistvo oca.

Inače na telu Dušimira P. zatečene su brojne ubodne rane u predelu vrata, piše Telegraf.

Sin je navodno policiji izjavio da je oko 22 časa otišao na sprat da spava kada je došao kući, a tada je i poslednji put video oca. Kada je oko 4 sata ujutru sišao sa sprata zatekao je jeziv prizor, a prvo je pomislio da je otac pao i udario glavom od pod, što je i rekao policiji u pozivu.

Pročitajte još:

Tak kasnije, kada je došal policija, je utvrđeno da na telu postoje ubodne rane. Motiv ovog svirepog ubistva moglo bi biti koristoljublje, a kod osumnjičenog su nakon hapšenja pronađene sve otuđene stvari.

„Efikasnim operativnim radom, policija je, u subotu, identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i novac koji je, kako se, sumnja, oduzeo žrtvi“, stoji u saopštenju PU Novi Sad

Komšije nisu bile spremne da pričaju o ovom zločinu, a dodatnu jezu uliva činjenica da se ubistvo dogodilo u kući koja se nalazi prekoputa škole.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar