Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, prema osumnjičenom M. G. (18) određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenog, svedoke i saizvršioce.

Naime, iz za sada još u potpunosti nerazjašnjenih razloga, dana 10.06.2023. godine u večernjim satima, na javnom mestu u centru Smedereva, osumnjičeni i još dva maloletna lica su maloletnom oštećenom starom 17 godina naneli telesne povrede na taj način što su mu najpre zadali dva udarca u predelu noge i leđa, nakon čega je oštećeni pokušao da pobegne, da bi mu potom, kada su ga sustigli, zadali i više udaraca nogama i rukama po glavi i telu, kao i više udaraca kaišem po glavi i leđima, usled čega je maloletni oštećen najpre zbrinut u urgentno-prijemnom bloku Opšte blnice u Smederevu, da bi potom na dalji tretman bio upućen na Univerzitetsku dečiju kliniku u Beogradu.

U narednom periodu se očekuje izveštaj o stepenu i vrsti telesnih povreda koje je maloletni oštećeni zadobio navedenom prilikom.

Od strane tužilaštva je prema osumnjičenom najpre određeno zadržavanje a potom je predloženo i određivanje pritvora.

VIDEO: Teška nesreća kod Požege

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare