Robert Milošev (39) brutalno je u subotu ubio svoju suprugu Suzanu (41) u selu Bočar kod Novog Bečeja, a komšije porodice kažu za portal Nova.rs da je nesrećna žena stpljivo čekala svog partnera da se vrati iz zatvora, iako su joj svi savetovali da se skloni od njega i njegove porodice i da se posveti sebi.

U noći između subote i nedelje Robert je nožem usmrtio svoju suprugu, a potom u jutarnjim satima napao svog brata u kući u kojoj je živeo u Boreču. Meštani sela Bočar i dalje su potreseni zbog svega što se desilo.

Ističu da su Suzanu svi upozoravali na Roberta.

Pročitajte još:

„Suzana i Robert nasledili su tu kuću nekako, bila je to stara oronula kuća. Pre toga su živeli nedaleko odatle, u jednoj poprečnoj ulici. Nisu dugo živeli zajedno kada je on završio u zatvoru. Ona je ostala da ga čeka, radila je za nadnice, borila se i sređivala tu kuću“, pričaju komšije i dodaju:

„Davala je novac za advokate, njemu i njegovoj braći, slala im u zatvor pare. Pored toga sređivala je tu kuću, unutra ničega nije bilo. Radila je stalno, samo da sredi i opremi sve. Svi su ovde znali kakva je njegova porodica, govorili su joj da se skloni, da tu nema sreće za nju, ali je ona to odlučno odbijala“.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Kako tvrde komšije, čak je i njen otac, koji je ugledan majstor, pokušavao da je skloni ali nije uspevao.

„Njen otac je radio za jednu veliku firmu, sada je već u penziji, bio je moćan i ugledan čovek kog su svi poštovali. Govorio joj je da tu nema sreće za nju, da joj niko neće ni hvala reći za sve što radi, ali ona mu je rekla: „Tata, ja njega volim i neću nikuda da idem““, rekle su komšije.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se samo nedelju dana nakon što je osumnjičeni Robert izašao iz zatvora. Prema nezvaničnim saznanjima, on je zatvorsku kaznu služio u Austriji i to zbog narkotika.

Zločin se dogodio u subotu uveče, kada je Robert suprugu izbo nožem. On je uhapšen narednog dana.