Foto:Vesna Lalić/Nova.rs; privatna arhiva

Dan nakon tragedije koja je ostavila u šoku dve stanovnike Bočara, malenog mesta pored Novog Bečeja, kada je Robert Milošev ubio svoju suprugu Suzanu, meštani su i dalje u šoku i ne mogu da poveruju da se dogodilo.

Milošev je, naime, brutalno ubio svoju suprugu Suzanu M. (41), nesrećnu ženu koja je u toj kući živela duže vreme i sve komšije za nju imaju samo reči hvale. Potom je nasrnuo i na rođenog brata, a kako je ranije objavljeno, Suzanino telo nađeno je u kadi.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs;

Šta se tačno dogodilo, za sada se samo nagađa u ovom selu. Prema prvim informacijama, stravičnom zločinu je prethodila svađa između supružnika koja je završena tako što je Milošev pucao, a zatim i nožem presudio svojoj supruzi.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Bila je divna žena, vredna i radna. Niko ne može da poveruje da joj se to dogodilo i da ju je on ubio tako svirepo. Iskreno ga je volela i čekala ga da izađe iz zatvora“, pričaju komšije.

Beogradski mediji su ranije preneli da je Milošev prethodno bio u zatvoru u Austriji, navodno zbog narkotika, dok ga je ona čekala kod kuće.

Susedi ove porodice, sa kojima smo danas razgovarali, žale za Suzanom i odbijaju da poveruju da joj je Milošev tako presudio.

„Tu kuću su nasledili, živeli su tu i borili se. Kada je on završio u zatvoru nije htela da ga ostavi. Borila se kao lavica, trčala je, radila za nadnice da ima para za sebe, ali je i njemu slala da ima u zatvoru. On jeste bio malo čudan, ali nikada ne bismo pomislili da je spreman na ovo“ rekao je komšija.

Navodno u noći kada se dogodio zločin, niko nije čuo kada se ubistvo dogodilo, a dosta ljudi je bilo u kafani koja se nalazi nedaleko od kuće, odakle su svi u jutarnjim časovima krenuli kućama.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs;

Meštani: „I porodica ubice problematična“

Da Robert nije jedini problematičan u porodici Milošev, potvrdile su nam i komšije sa kojima smo pričali. Meštani Boreča ispričali su za Novu da je reč i problematičnim ljudima.

„Nema tu niko dobar, jedino njihova majka, jadna žena. Tu je često bilo nasilja, čak je i taj ubica jednom pretukao svoju babu, pa je bila policija i opšti haos“, priča komšija.

Kako tvrde, kad ne znaju sa kim da se svađaju oni se svađaju među sobom.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Nesrećna žena je tu borila se od početka. Ulagala je novac u tu kuću, radila je da je održava. Čak i njen otac je pomagao, ali je gledao na svaki način da je oduvče iz te kuće, govorio da će joj naći posao, da nema budućnosti za nju, ali je ona govorila da voli tog muškarca i da neće da da napusti. Radila je za advokate, borila se, čak je i njegovoj braći plaćala advokate, slala novac u zatvor. Svi su joj govorili da ide odatle, da tu nema budućnosti za nju, ali je njena ljubav bila jača od svega“, pričaju meštani.

Bonus video: Novopazarci traže smenu Gašića i hapšenje osumnjičenog za ubistvo u Priboju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar