Foto: Facebook

Nakon porodične svađe i pucnjave u selu Bočar, kod Novog Bečeja, Robert Milošev (39) ubio je svoju suprugu Suzanu (41). Policija je nakon dojave komšija telo nesrećne žene pronašla u kadi, a osumnjičeni je ubrzo uhapšen.

Kako nezvanično saznaje Blic, osumnjičeni je u noći između subote i nedelje pucao iz pištolja i pretukao Suzanu koja je pobegla kod komšinice tražeći utočište.

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada je nesrećna Suzana na to konačno pristala u ranim jutarnjim satima, Robert joj je navodno naneo povrede nožem, od kojih je preminula.

Osumnjičeni izašao iz zatvora pre nedelju dana

Prijateljica pokojne Suzane tvrdi da se Robert pre nedelju dana vratio iz zatvora u Austriji gde je proveo tri godine zbog navodnog posedovanja i distribucije veće količine narkotika.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Koliko znam, on je bio deo veće organizovane kriminalne grupe koja je uhapšena u Austriji, a on je kao svedok saradnik zauzvrat dobio minimalnu kaznu zatvora. Kada se vratio nije izlazio iz kuće. Verovatno se plašio osvete te je čekao da vidi da li će neko „provaliti“ da se vratio kući i da li će ga neko od stare ekipe tražiti“, kaže ona.

Dodaje da je Robert, koliko je njoj poznato, bio sklon konzumiranju alkohola ali i lakših opojnih droga.

„Znam da je pre zatvora umeo malo da pretera sa pićem, a nije mu bilo strano ni da s vremena na vreme sa društvom podeli po neki džoint. Za razliku od njega, Suzana mu je bila sušta suprotnost i ne znam šta je radila sa njim“, priča potresena prijateljica.

Motiv ubistva biće poznat nakon opsežne istrage koja je u toku a iz Policijske uprave u Zrenjaninu pod čijom jurisdikcijom je i opština Novi Bečej još se nisu oglasili povodom ove tragedije, piše Blic.

Bonus video: Uviđaj na mestu gde se dogodilo ubistvo u noćnom klubu u Zagrebu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar