Foto: Vesna Lalić/Nova.rs; Facebook

Robert Milošev (39) ubio je suprugu Suzanu (41) nakon svađe u selu Bočar, kod Novog Bečeja, a potom se ponašao da se ništa nije dogodilo. Kako meštani otkrivaju za Nova.rs, osumnjičeni ubica se ponašao samo dan nakon stravičnog zločina.

Dan nakon tragedije koja je ostavila u šoku dve stanovnike Bočara, malenog mesta pored Kikinde, stanovnici ne mogu da poveruju da se dogodilo. O ubijenoj ženi svi imaju samo reči hvale, dok za Roberta tvrde da je bio nasilan, pa čak i da je nedavno izašao iz zatvora.

Pročitajte još:

Meštani tvrde da je Rober suprugu ubio u subotu, u toku noći, te da je ostatak večeri proveo pored njenog tela. Navodno je satima sedeo pored njenog tela.

„Pred zoru je krvavog odela izašao iz kuće i otišao. Kako su nam rekli, ušao je kod jednog od komšija kući, ušao, presvukao se, ostavio cigare i prljavo odelo, a potom izašao na drugi ulaz i otišao u centar“, kaže komšija.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ubicu su, prema tvrdnjama meštana, videli i kako polunag šeta po centru sela.

„Jedan od meštana video ga je kako se šeta, bez majice, a kada gde je upitao gde će takav, on mu je odgovorio da ide na posao i odatle se vratio u kuću“, kaže sagovornik našeg portala.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Prema rečima komšija ubijene Suzane, za ceo zločin saznalo se nakon što je osumnjičeni Robert napao i brata.

„Čuli smo neko komešanje tamo, a onda je njegov brat izleteo iz kuće, bio je skroz krvav. Kako se priča po selu on je i pozvao policiju da prijavi zločin koji se dogodio u njihovoj kući. Ja sam ga video kako odlazi obliven krvlju, ali nisam mogao ni da pretpostavim šta se dogodilo“, objašnjava jedan od komšija.

Telo pronađeno u kadi

Podsetimo, osumnjičeni Robert je ubio svoju suprugu Suzanu M. (41), a potom je nasrnuo i na rođenog brata. Suzanino telo nađeno je u kadi u kući u kojoj je stanovala. Milošev je prethodno bio u zatvoru u Austriji, navodno zbog narkotika, dok ga je ona čekala kod kuće.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

O ubijenoj ženi komšije imaju samo reči hvale.

„Bila je divna žena, vredna i radna. Niko ne može da poveruje da joj se to dogodilo i da ju je on ubio tako svirepo. Iskreno ga je volela i čekala ga da izađe iz zatvora“, ispričale su komšije ranije za Nova.rs.

VIDEO: Akcija MUP – hapšenje zbog pranja para

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar