Foto: Printscreen/Twitter/Igor Jurić

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je nakon sprovedene istrage podnelo Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužnicu protiv W.L. državljanina NR Kine, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 17. oktobra ove godine na štetu svoje ćerke, maloletne W.Y. učinio krivično delo nasilje u porodici,.

Sudu je predloženo da okrivljenom produži pritvor, a da ga nakon dokaznog postuka oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora.

Pročitajte još:

Podsetimo, tokom iznošenja svoje odbrane, državljanin NR Kine W.L. je priznao izvršenje krivičnog dela.

U svojoj odbrani se pravdao time što je njegova ćerka odbila da nastavi trening, te da je zbog toga on hteo da je vrati na teren. Pored toga, ukazivao je na to da mu nije bila namera da je povredi i da je tradicija u Kini da se poštuje hijerarhija i da on smatra da je ispravno postupio jer je to u Kini dozvoljeno.

Na uznemirujućem snimku koji je Igor Jurić objavio na Tviteru se vidi kako muškarac devojku snažno šutira u stomak, a zaitm počinje da je udara i po glavi.

Devojka u jednom trenutku seda na klupu, ali je on podiže vukući je za jaknu. Potom je obara na zemlju i ponovo šutira u predelu stomaka.

BONUS VIDEO: SBPOK – Hapšenje organizovane kriminalne grupe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar