Foto:evropskasrbija.rs

Novosadskom političaru Srđanu Egiću (43), okrivljenom da je 8. marta prošle godine silovao tada 21-godišnju N. Š, održano je danas pripremno ročište pred Višim sudom u Novom Sadu. Prema našim nezvaničnim saznanjima, Negić je negirao izvršenje krivičnog dela silovanje.

Kako nezvanično saznajemo, na današnjem ročištu sudija Ivana Josifović usvojila je predloge jedne i druge strane, a sledeće ročiste zakazano je za april.

Branilac Srđana Egića, prema našim nezvaničnim sazanjima, zatražio je da se novosadskom političaru ukine pritvor, o čemu će sudija naknadno odlučiti.

Goran Karadarević Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Advokat Goran Karadarević, koji zastupa novosadskog političara, oglasio se za naš portal nakon suđenja.

„Imajući u vidu da je pripremno ročište zatvoreno za javnost, ne bih mogao da komentarišem detalje“, rekao je kratko advokat Karadarević.

Podsećanja radi, svoju stranu priče N. Š. je ispričala na Fejsbuk profilu kada je otkrila da je kobnog dana trebala da se vidi sa Egićem kako bi dogovorili iznajmljivanje stana. Kada je došao do nje, navodno joj je rekao da uđe u njegov auto i oduzeo joj torbicu i telefonu. Nakon toga su otišli na piće i iz restorana se uputili u stan. Na samom ulazu u zgradu, osumnjičeni političar otrčao u stan, gde je sačekao devojku nakon čega ju je, kako tvrdi, spopao i počeo da je ljubi i da se skida.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar