Foto: E-Stock/Miloš Rafailović; privatna arhiva

Suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i članovima njegove grupe koji su optuženi za najteža krivična dela nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu u Ustaničkoj ulici. Optuženi Marko Miljković u svom uvodnom izlaganju rekao je da "bez tela nema ubistva".

Desna ruka Velje Nevolje je tokom izlaganja, koje je trajalo oko sat vremena, pominjao i slučaj nestalog dečaka Đorđa Andrejića i citirao presudu na osnovu koje je njegova majka oslobođena jer telo mališana nikada nije pronađeno, piše Kurir.

„Doneo je ceo predmet i čitao delove presude. Ostavio je bez teksta sve prisutne. Ni mušica se nije čula u sudnici“, kaže izvor Kurira.

Pročitajte još:

Miljković je za sudskom govornicom rekao i da je u Ritopeku pronađeno 14 DNK tragova osoba koje nisu identifikovane i postavio pitanje da li su to tragovi nekih novih žrtava, ubica ili nekog trećeg.

„Postavio je pitanje kako je ubijeni Mihajlović došao u Ritopek i kako je moguće da ti meseca nije pronađena skrivena prostorija. Ove slike sečenja i mlevenja, koje tužilac predlaže kao dokaz, to nema ni u holivudskim filmovima. Ovo je fotomontaža“, navodi izvor.

Miljković se direktno obratio i sudiji.

„Sudija, ako prođe Skaj, ovo i vama može da se desi“, rekoa je Miljković.

Posle pauze koja je u toku izlaganje pred sudom trebalo da počne Belivuk.

VIDEO: Belivuk i Miljković negirali ubistva u Crnoj Gori

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)