Foto: Aleksa Momčilović/Nova.rs. Privatna arhiva, Nova.rs

Bivša žena Radoja Živkovića Žutog, koji je osumnjičen za ubistvo vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića u Istanbulu, vlasnica je kuće u Surduku u kojoj je prema navodima optužnice klan Veljka Belivuka spalio telo Gorana Mihajlovića, piše Kurir.

Radoje Živković, koji je pre nekoliko dana uhapšen u Turskoj je suprug Aleksandre Živković, koja je inače saslušavana kao svedok jer je vlasnica placa i kuće u Surduku gde je spaljen Mihajlović.

Radoje i Aleksandra još nisu zvanično razvedeni jer se do hapšenja u Istanbulu nije znalo gde se on nalazi, pa nisu mogli da mu budu uručeni papiri za razvod.

Pročitajte još:

Marko Miljković, tokom današnje uvodne reči, kako saznaje Kurir, potvrdio je da Belivuk i on poznaju Živkovića.

„Poznajemo ga, družili smo se, uhapšen je u Istanbulu i njen je muž, ali to ne dokazuje da smo izvršili krivično delo“, rekao je navodno Miljković u sudnici.

Suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i članovima njegove grupe koji su optuženi za najteža krivična dela nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu u Ustaničkoj ulici.

Optuženi Marko Miljković u svom uvodnom izlaganju rekao je da „bez tela nema ubistva“.

Desna ruka Velje Nevolje je tokom izlaganja, koje je trajalo oko sat vremena, pominjao i slučaj nestalog dečaka Đorđa Andrejića i citirao presudu na osnovu koje je njegova majka oslobođena jer telo mališana nikada nije pronađeno.

„Doneo je ceo predmet i čitao delove presude. Ostavio je bez teksta sve prisutne. Ni mušica se nije čula u sudnici“, kaže izvor Kurira.

VIDEO: Dolazak Belivuka u Specijalni sud 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)