Foto: Vesna Lalić/Nova.rs, Facebook/Privatna arhiva, Shutterstock

Vuk V. (20), koji je 29. januara pretučen ispred restorana „Petošević“ na Novom Beogradu, preminuo je u nedelju od posledica teških povreda koje je zadobio u tuči. Zbog stravične tuče uhapšen je Predrag R. (21), a porodica mladića neutešna je zbog tragedije.

Vuk je mučki pretučen 29. januara, a sve do nedelje nalazio se u teškom stanju, u komi. I pored svih napora lekara, Vuk je posle višednevne borbe podlegao povredama. Porodica mladića je neutešna od bola i tuge koja ih je zadesila.

„Vuk ima majku i mlađu sestru, otac mu je preminuo davno, od raka. Bio je vredan mladić, iz kulturne porodice. Majka mu je juče saznala, dan ranije je išla u manastir Tumane da se pomoli za njegovo zdravlje“, kaže naš izvor i dodaje:

Foto:facebook/privatna arhiva

„Bio je dobar mladić, svi smo u šoku. Njegovo društvo je potreseno zbog svega što se desilo.“

Vuk je u tuči zadobio teške telesne povrede – oštećenje mozga, prelom vilice i oštećenje pluća.

Pročitajte još:

„Pluća su u nekom trenutku osposobili, trebalo je da ima operaciju vilice, a pronašli su i neurohirurga koji je trebalo da ga operiše. Ipak, do toga, nažalost, nije došlo jer je Vuk u međuvremenu preminuo“, kaže izvor.

Podsetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu prošle nedelje je saslušan osumnjičeni Predrag R. zbog sumnje da je bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da ubije Vuka.

On je, prema našim saznanjima, 7. februara došao u policijsku stanicu u pratnji roditelja.

Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Tuča se dogodila tokom proslave rođendana, a sukob je izbio između dve grupe mladića – sa Miljakovca i iz Rakovice.

Nije poznato da li je reč o nekom ranijem sukobu.

Portal Nova.rs pokušao je da stupi u kontakt i sa kafićem „Petošević“, u kome je započeta tuča, međutim, do objavljivanja teksta niko se nije javio na naše pozive.

BONUS VIDEO: Napad na radnicu teretane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare