Foto: MUP Srbije/Video

Subotička policija uhapsila je I. L. (25), S. Đ. (20) i A. A. (20) iz ovog grada zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je PU Subotica.

U kući I. L. pronađeno je više paketa sa oko šest kilograma marihuane, digitalna vagica i pištolj sa municijom, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana koji su koristili S. Đ. i A. A. pronašla 20 paketića sa oko 700 grama marihuane, paketić sa oko 17 grama kokaina, manju količinu amfetamina, nekoliko tableta ekstazija i lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i dve digitalne vagice.

Pročitajte još:

Takođe, nađen je i gasni pištolj koji, kako se sumnja, pripada S. Đ, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

BONUS VIDEO: Uhapšene dve osobe u Beogradu: Policajci zaplenini 700 grama kokaina i novac

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar