Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Osmoro je povređeno u pet udesa u toku jučerašnjeg dana na ulicama Novog Sada i okolnih mesta.

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarska ekipa imala je prvu intervenciju na javnim mestima nešto pre 11 časova zbog sudara dva vozila.

U ovom sudaru, u Ulici Teodora Mandića, povređen je 24-godišnji muškarac, koji je nakon zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.

Pročitajte još:

Pedesettrogodišnja biciklistkinja oborena je oko 11.40 na Bulevaru Slobodana Jovanovića. Nju je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar nakon ukazane pomoći.

Još jedna biciklistkinja, 28-godišnja žena, oborena je oko 13.20 na uglu Hadži Ruvimova i Veselina Masleše. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

U sudaru dva vozila oko 13.30 u Ulici Račkog u Petrovaradinu povređen je 22-godišnji mladić. On je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.

Sudar dva vozila desio se nešto pre 17 časova u Vojvode Putnika u Sremskoj Kamenici. Povređeni su 44-godišnji i 34-godišnji putnici, a obojica su prevezeni u Urgentni centar nakon inicijalnog zbrinjavanja, navodi dr Krulj.

Hitna pomoć je imala poslednju intervenciju nešto nakon 20h na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, kod Železničke stanice. Vozač automobila je oborio dvojicu 17-godišnjaka na biciklima, koji su potom prevezeni u Dečiju bolnicu.

BONUS VIDEO: Slupan policijski automobil: Sudar u Žarkovu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar