ilustracija Foto:Nova.rs; Aleksandra Petrović/Nova.rs; Goran Srdanov/Nova.rs

Borka Janković (26) iz Lajkovca nastradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru kod Ljiga, kada je automobil kojim je upravljao Nenad M. (41) sleteo s puta. U porodici Janković je od juče muk, a kako ističu u razgovoru za Nova.rs, iza stradale Borke ostalo je šestoro mališana.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 8.30 u mestu Kadina Luka, a stradala Borka nalazila se na suvozačevom mestu. Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina.

Borkin otac Aca u razgovoru za naš portal ističe da ih je velika tragedija zadesila.

Pročitajte još:

„Ovo je strašna tragedija, moja ćerka ima šestoro dece, najmlađe osam meseci, najstarije osam godina. Ovo malo je cele noći plakalo, mi ćemo preuzeti brigu o njima“, kaže neutešni otac u razgovoru za Nova.rs.

Foto: Privatna arhiva

Ističe i da je njihova Borka odnedavno sa Nenadom, koji se nalazio za volanom automobila.

„S Nenadom je bila oko mesec dana. Ona se pre godinu dana razvela od muža, on je otišao u inostranstvo da radi. Borka je dan pre nesreće išla sa majkom u manastir, da se pomoli za sestru koja je bolesna“, kaže otac i dodaje da i dalje ne mogu da veruju da njihove ćerke više nema.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Podsetimo, u nesreći je teško povređen i vozač, koji se nalazi u bolnici.

Nakon istrage biće utvrđene sve okolnosti nesreće, a prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je do udesa došlo usled prebrze vožnje.

BONUS VIDEO: U Nišu zaplenjeno 520 kg marihuane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare