Protest vlasnika beogradskih splavova Foto:TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Protiv I. M. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog nasilja u porodici i predložilo kaznu od tri godine zatvora.

Njemu se na teret stavlja da je u periodu od jula prošle godine do kraja decembra tukao i psihički se iživljavao nad svojom devojkom.

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane policijskih službenika PU za grad Beograd lišen je slobode I.M. te mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časa u kom roku je saslušan u prostorijama tužilaštva dana 29.12.2022. godine u prisustvu advokata i tom prilikom je negirao izvršenje krivičnog dela.

Pročitajte još:

Na predlog tužilaštva Prvi osnovni sud u Beogradu okrivljenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, koji je zatim produžen rešenjem sudije za prethodni postupak.

U toku postupka tužilaštvo je ispitalo oštećenu i četiri svedoka, te je naložilo medicinsko veštačenje povreda koje je zadobila oštećena, a pribavljeni su i drugi materijalni dokazi, kao izveštaj lekara i medicinska dokumentacija za oštećenu, te prepiska putem mobilnih telefona koju su vanbračni partneri imali tokom trajanja vanbračne zajednice.

BONUS VIDEO: Uhapšene dve osobe u Beogradu – Policajci zaplenini 700 grama kokaina i novac

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar