Foto: Starsport

Falilo je malo, ali dovoljno da ostavi naš nacionalni tim bez četvrtfinala Svetskog prvenstva.

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izjavio je da je je njegova ekipa bila blizu da upiše drugu pobedu na Svetskom prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovo je bio veliki izazov za koji smo se dobro spremili, dobri smo bili u odbrani, bili smo blizu toga da upišemo drugu pobedu ali nažalost nismo izdržali do kraja“, izjavio je Bregar, a preneo RSS.

Srbija je u četvrtak popodne poražena od Poljske sa 21:22, u utakmici Grupe 3 glavne runde Svetskog prvenstva.

„U ovakvom sastavu nismo igrali ovako teške utakmice, a Poljska je kvalitetan protivnik. Imali smo svoje šanse, ali nismo imali snage, nismo dobili neke duele u napadu u kojima bismo stvarali višak, a na kraju se promenio i kriterijum suđenja i mislim da je to presudilo“, dodao je Bregar.

Reprezentativka Srbije Sanja Radosavljević izjavila je da je našoj selekciji falilo snage u završnici da zadrži prednost i stigne do pobede.

„Borile smo se celu utamicu, ali ponovo nam je falilo snage u završnici da zadržimo prednost i upišemo pobedu. Nadam se da će nam ovo biti važne lekcije za budućnost, da ćemo biti fokusiranije i sigurnije u narednim mečevima, naročito u realizaciji“, rekla je Radosavljević.

BONUS VIDEO: Gol Dejana Milosavljeva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar