Damar Hamlin Foto:Tanjug/AP Photo/Jeffrey T. Barnes

Prelepo.

Utakmica između Sinsinati Bengalsa i Bafalo Bilsa u okviru polufinala AFC konferencije NFL šampionata donela je jednu od najemotivnijih scena u dosadašnjem toku godine.

PROČITAJTE JOŠ...

Utakmica pretposlednje, 16. nedelje ligaškog dela u Sinsinatiju između ove dve ekipe 3. januara prekinuta je nakon što je Tre Higins pri jednom duelu udario Hilmana u grudi zbog čega je defanzivcu Bilsa stalo srce.

Nakon uspešnog oživljavanja defanzivna zvezda Bilsa je prebačena u bolnicu, gde je u narednim danima uspešno prebrodio sve probleme, te je otpušten na kućno lečenje.

Kako je iz dana u dan bio sve bolje, Hamlin je koristio svaku priliku da podrži saigrače, a nakon što su Bilsi savladali Majami Dolfinse, a Bengalsi izbacili Baltimor Rejvense i zakazali međusobni duel, postalo je jasno da će biti veoma emotivno.

To je potvrđeno na samom početku meča, kada je Hilman stigao i uz puno pažnje ispraćen ka mestu sa kog prati duel ova dva tima, a nakon jednog poentiranja njegove ekipe poslao je svojim saigračima na terenu jedno srce.

BONUS VIDEO Okršaj navijača Karoline i Minesote na stadionu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar