Devin Willock Foto: Jason Getz / Jason.Getz / Zuma Press / Profimedia

Priča koja baš boli.

Tragedija koja je pogodila američku državu Džordžija, kada je u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula Čendler Lekroj život izgubio i Devin Vilok rastužila je čitavu sportsku javnost, a malo pre nesreće mlada nada američkog fudbala napravila je potez po kom će ostati zauvek upamćen.

PROČITAJTE JOŠ...

Nedugo pošto je okončana proslava šampionske titule do koje su Džordžija Buldogzi došli pobedom nad univerzitetom TCU 65:7, Vilok se našao u jednom restoranu gde je naišao na Sema Krejmera, velikog navijača ovog tima.

Uz Krejmera je prisutan bio i njegov unuk, Kemdin, a potez 20-godišnjeg sportiste je oduševio ne samo Krejmera, već sve prisutne. On je, u momentima velikog slavlja, posvetio pažnju mališanu, i ne samo što se fotografisao sa njim, već je Kemdinu na prst stavio šampionski prsten dobijen nakon trijumfa protiv TCU-a.

„Posebna zahvalnica ide Devinu Viloku jer je izdvojio vreme za mog unuka kad nije morao. Napustio si svoje obaveze kako bi učinio da se oseti posebnim“, napisao je Krejmer.

Ubrzo je sreću zamenila tuga nakon informacije da je mladi VIlok izgubio život u jezivoj nesreći, a mnogi su pomislili na dečaka čiji osmeh je ofanzivni linijaš Buldogsa malo pre toga izmamio.

„Nisam još pronašao način da mu kažem, i ne znam kako to da uradim. Jednostavno te natera da razmišljaš o porodici i zagrliš ih.“

BONUS VIDEO Aleks Smit – američki kvoterbek srpskog porekla

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar