Foto: Starsport/Djordje Kostic

Crvena zvezda je u Madridu napravila jedno od najvećih iznenađenja sezone, a heroji velikog trijumfa bili su Ognjen Dobrić i Kori Volden.

PROČITAJTE JOŠ...

Dobrić je protiv „kraljevskog kluba“ bio fantastičan, ubacio je 13 poena uz četiri skoka, tri asistencije i sjajnom blokadom koju je istakla i sama Evroliga.

Upravo je Dobrić svojom trojkom, a potom i istrčanom kontrom u poslednjim momentima prvog poluvremena doneo Zvezdi šest poena nakon iznuđenog faula i tehničke greške koja je dosuđena treneru Madriđana Pablu Lasu.

„Pobediti ovde je velika stvar, veoma je teško. Želeo sam da pomognem svojom energijom. Čestitam momcima na velikoj partiji“, rekao je Dobrić nakon meča.

Pored njega, odličnu partiju, posebno u prvom poluvremenu, pružio je Kori Volden:

„Igrali smo odlično i došli do pobede. Videli smo da možemo da se nosimo sa Realom. Bilo je grešaka u drugom poluvremenu, ali nas nisu koštale. Svestan sam koliko je ova pobeda velika, i samopouzdanje bi trebalo da prenesemo na naredne mečeve“, istakao je Volden.

Nakon Valensije i Reala, crveno-bele očekuje i treći protivnik iz Španije, i verovatno najteži – Barselona, Taj meč je na programu u petak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare