Foto: Printscreen Instagram / john holland

Možda će biti ljut na sebe što je sa Malog Kalemegdana otišao u Izrael.

Džon Holand, krilni igrač koji je ove sezone potpisao za Hapoel iz Tel Aviva kaže da se drugi put zadesio u zemlji koja se našla u ratnom stanju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Trenutno sam u Izraelu. Počelo je neko bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za skloništa, zbog kojih smo morali da uđemo u njih. Ako pogledate ulice, prilično su prazne. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš da čuješ bombe, čak i da osetiš neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati. Ovo je zapravo drugi rat u kojem sam bio. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu, ali to je bilo drugačije jer ne osetiš to, znaš“, rekao je Holand na društvenim mrežama.

U Izraelu se od subote ujutru dešavaju strahote jer su militanti Hamasa napali pogranične predele, ubijaju i kidnapuju ljude.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели John Quijote de la Bronx (@mrhollandsopus)

Neke rakete iz pojasa Gaze su pogodile i Tel Aviv, a čitava situacija iz sata u sat eskalira dok broj žrtava raste.

Holand kaže da je teško porediti ovu situaciju sa onom iz Rusije, jer, kako navodi, ne primetiš to kroz potrese od bombi, već samo kroz pad rublje i neke slične stvari.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели John Quijote de la Bronx (@mrhollandsopus)

„Ne osetiš stvarno bombe kao što osećaš ovde, osećaš bombe koje eksplodiraju. Dakle, najmanje reći dan je bio zanimljiv i videćemo šta će biti sutra. Govore o treningu. Ne mislim da ćemo trenirati. Ne znam. Ne znam šta će se desiti, ali znate, samo snimam ovo jer, eto, možda, znate… Ali, da, to je otprilike sve od mene trenutno. Siguran sam. Osećam se relativno sigurno. Dakle, to je život. Javiću vam se ponovo“, rekao je Holand.

Američko-portorikanski košarkaš je prošle sezone nastupao za Zvezdu, a nedavno je igrao i na Mundobasketu za svoj nacionalni tim.

BONUS VIDEO: Džon Holand o trojci protiv Dominikane kojom je zagorčao život Srbiji i igri Portorika na Mundobasketu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar