Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Uroš Spajić izjavio je da je njegov tim večeras dokazao da mu je mesto u Ligi šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u LŠ, pošto su u Beogradu pobedili norveški Bode Glimt 2:0 u revanš meču plej-ofa najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Pročitajte još

Golove za Crvenu zvezde postigli su Bruno Duarte u 26. iz penala i Uroš Spajić u 59. minutu. U prvoj utakmici plej-ofa za plasman u LŠ, koja je odigrana prošle nedelje u Norveškoj, bilo je 2:1 za Bode Glimt.

„Uživam u trenutku, doslovno. Ipak, ne bih isticao ni sebe, ni druge, jer je ovo timska pobeda. Bili smo osporavani, pričalo se da imamo mnogo stranaca, da smo neuigrani, da smo ‘Fića’, a oni ‘Ferari’…. Rekao sam posle utakmice u Norveškoj da nismo bili na maksimumu, ali večeras smo pokazali da nam je mesto u Ligi šampiona“, rekao je Spajić posle meča.

Zvezda je drugu sezonu zaredom u društvu najboljih.

„U ovakvom ritmu, protiv ovakve ekipe i to nakon silnih osporavanja da je u Srbiji to sve loše. Mi smo izašli na teren, nadigrali i pregazili ih. Posvećujem pobedu divnim i iskrenim zvezdašima koji su došli da nas bodre. Kada smo pali fizički, dobili smo vetar u leđa od njih. Hvala im od srca, njima ovo posvećujem“, dodao je Spajić.

Žreb Lige šampiona biće održan u četvrtak u 18 časova.

„Ne zanima me s kim ćemo igrati. Protiv svakog idemo jako“, zaključio je kapiten Zvezde.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar