Foto: TANJUG/AP Photo/Ian Walton

Nešto što se ne viđa baš svakog dana.

Fudbaler Arsenala Deklan Rajs je pojačao engleski klub letos i u utorak u 15. kolu engleske Premijer lige doneo pobedu svom timu golom u 97. minutu (4:3).

PROČITAJTE JOŠ:

„Tobdžijama“ je ta pobeda bila potrebna da bi ostali na vrhu tabele u Engleskoj i da bi izašli na kraj sa Lutonom kao jednim od najgorih timova u eliti.

Zbog toga su navijači Arsenala pokrenuli akciju „GoFundMe“ da bi skupili još 25 miliona funti koje bi platili Vest Hemu.

Nešto više od 29 miliona evra preko onoga što je Arsenal već platio „čekićarima“, pošto je Rajs stigao za 105 miliona funti (122,5 miliona evra).

Od svega su napravili i foru jer su u opisu akcije za prikupljanje novca kaže da je Arsenal „opljačkao“ Vest Hem.

„Tražimo od navijača Arsenala da se ujedine u svetlu nesrećne pljačke Vest Hema. Zato smo rešili da kompenzujemo Vest Hemu to što smo ih opljačkali za Rajsa. Postalo je evidentno u poslednjih 15 nedelja da su Edu i Arsenal profitirali od toga što su uskratili Vest Hem za 25 miliona funti“, napisali su fanovi Arsenala.

Rajs je sa novim klubom potpisao ugovor do 2028. godine, a to je postavljeno kao klupski rekord. Dvadesetčetvorogodišnjak je do sada dao tri gola u Premijer ligi.

BONUS VIDEO: Čudesna asistencija Švajcarca za gol Ludogoreca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar