Foto: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Dešavanja sa stadiona u Ljutice Bogdana pratite na Nova.rs!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički iz Niša sa 5:0 u utakmici osmine finala Kupa Srbije i tako obezbedili mesto među osam najboljih ekipa u najmasovnijem fudbalskom takmičenju.

PROČITAJTE JOŠ...

Crveno-beli su pitanje pobednika rešili u periodu od 12. do 35. minuta utakmice.

Prvo je Nikola Knežević nakon prelepog pasa Uroša Spajića loptu ruinski sproveo u gol Nišlija. Pet minuta kasnije, u 17. minutu Aleksandar Katai je uspeo da se izbori za loptu, izdržao je duel, video je da je golman Radničkog Dimitrije Stevanović izašao ispred gola i prelepim lob udarcem pogodio za 2:0.

Samo dva minuta kasnije u strelce se upisao i Šerif Endiaje poslavši loptu u mrežu iz kaznenog prostora, na 4:0 je u 25. minutu povećao Vladimir Lučić sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora, dok je konačnih 5:0 postavio Žan-Filip Kraso sa penala u 35. minutu nakon faula Lijama nad Kataijem.

U drugom poluvremenu nije viđeno previše uzbuđenja, sem jedne dobre odbrane Omrija Glazera i promašaja Koste Nedeljkovića.

Ovaj meč će ostati upamćen i po debiju mladog Andrije Maksimovića, supertalentovanog veziste koji zbog talenta nosi nadimak „Mesi“.

Crvena zvezda – Radnički Niš 5:0 (5:0)

(Knežević 12, Katai 17, Endiaje 19, Lučić 25, Kraso 35 penal)

Stadion: Rajko Mitić; Sudija: Nikola Radaković

Crvena zvezda: Glazer, Nedeljković, Spajić (od 46. Degenek), Dragović, Nikolić (od 46. Maksimović), Stamenić, Knežević, Katai (od 61. Kabić), Kraso (od 46. Šljivić), Lučić (od 46. Mitrović), Endiaje

Radnički: Stevanović, Frej, Jamkam, Vojnović, Stojanović, Stajić, Traore, Marjanović, Liam, Cvetković, Ivelja

Crvena zvezda - Radnički NIš 5:0 (5:0)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar