život na selu
Foto: Printscreen/YouTube/ Jovan Memedović Official

Filmski spoj!

Aleksandar Manić (38) iz okoline Pirota upoznao je svoju suprugu Svetlanu potpuno neočekivano putem jedne televizijske emisije, a ona je rešila da napusti posao i dođe da živi na selu.

On je završio je Arheološki fakultet i ima zvanje kustosa. Radio je u muzeju u Pirotu, ali je oduvek maštao da se vrati na selo. To je i učinio, te se pre tri godine vratio u selo Izatovci u Pirotskom okrugu, gde živi i njegova porodica koja se bavi stočarstvom.

Svetlanu je upoznao zahvaljujući emisiji „Sasvim prirodno“ kod Jovana Memedovića.

„Posle tvoje emisije moja sadašnja supruga me kontaktirala, kad čovek oseti, to je to. Nisam ni znao kako izgleda, u glasu sam osetio da je ona prava. Sreli smo se u Pirotu, ona je napustila državni posao u Beogradu, radila je kao revizor i došla ovde. Moja supruga je mnogo hrabrija od mene“, ispričao je Aleksandar Memedoviću.

Ona je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, a kada je pogledala emisiju, znala je da je on taj.

„Desilo se nešto što nisam ni sanjala. To je bilo početkom 2021. kada sam pogledala emisiju i videla Saleta. Videla sam čoveka koga sam ceo život čekala. Ja sam napravila prvi potez. Pustila sam mu poruku, posle smo se čuli“, ispričala je Svetlana.

Pročitajte još:

Dobili su sina i to je prvo novorođenče u ovom kraju Stare planine posle 40 godina. Sada imaju 70 ovaca, imaju planove, a mesta za strah nema. Zalažu se za povratak selu i zdravijem načinu života, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: Selo moje… – gosti Jasmina Nikitović Stojičić i Pavle Đorđević

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare