Foto: Printscreen/TikTok/iamljuba_tattoo

Tattoo majstor Ljubomir Riđošić postavio je na svom TikTok profilu snimak jednog svog dela, koje je zaista "nešto drugačije".

Naime, jedan momak je na podlaktici želeo tetovažu QR koda koji kada se skenira vodi ka pesmi Sinana Sakića „Pevaj mi o njoj“.

@iamljuba_tattoo Zakazi svoj termin ig: iamljuba_tattoo #tattoo#sinansakic#fyp#tattoartist#srbija ♬ Pevaj mi o njoj - Sinan Sakić & Južni Vetar

„Brutala“, „Vrh“, „Super, originalan“, „To bre, idemo samo u Balkan“ – komentarisala je ekipa s mreže, a neki su se već interesovali da li ovaj tattoo majstor radi i „QR kod sa fiskalnih računa za nagradnu igru ‘Uzmi račun i pobedi'“.

Ipak, već u sledećem momentu „kul“ tetovaža je postala tema za zezanje, jer – šta kad jednog dana link ne bude radio?

Pročitajte još:

„Super, i skinu video ili promene link, i QR kod te vodi onda na nepostojeći video – Error 404“, „Šta ako se snimak obriše sa Youtubea? Biće samo Page not found“, „User has deleted video! i nema džaba tattoo“ – objasnili su mu oni svesni da je to zapravo vrlo realno da se desi kroz koju godinu, da se video ukloni i da QR vodi na nepostojeću stranicu.

Teško je poverovati da lik i tattoo majstor nisu imali na umu taj detalj, a možda je baš u tome fora – tetovaža koja će u nekom momentu poneti skroz drugu poruku.

***

Bonus video: Kako izgleda uklanjanje tetovaže

Komentari

Svi komentari (1)