Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kakva transformacija.

Žena koja je postala poznata zbog svoje fotografije iz pritvora na kojoj je prikazano njeno tetovirano lice, sada na TikToku pokazuje svoju dramatičnu transformaciju nakon što se potvrgla laserskim tretmanima za uklanjanje tetovaža.

Alisa Zebraski (31) iz Ohaja, prvi put je postala poznata u decembru 2018. nakon što je uhapšena zbog krađe u radnji i posedovanja droge.

Na fotografijama je imala brojne tetovaže na licu, uključujući lobanje oko očiju, paukovu mrežu na čelu i više crteža inspirisanih skeletima oko njenih obraza, nosa i usana.

Alisa je započela naporan proces laserskog skidanja tetovaža ​​u oktobru 2019. kako bi se osećala „normalnije“.

@spiritualunicorn216 just because it's been awhile#localart #AmazonSavingSpree #AEHolidayCard #PetSmartMadeMeBuyIt ♬ original sound - spiritualunicorn216

„Uđem u prodavnicu, a ljudi bulje u mene. Neprijatno mi je. Želim da me gledaju kao na normalnu osobu. Živim svoj život kao i svi drugi“, rekla je.

Alisi je rečeno da će joj trebati desetak sesija, po 20 minuta, da bi se rešila svojih tetovaža.

@spiritualunicorn216 just a lil fun at work#ChewTheVibes #rickandmorty ♬ original sound - rick and morty addict 🪐🌌

„Kada sam tek krenula, obradili su mi obraze, čelo i ruke jer telo može da zaceli samo toliko tetovaža odjednom. Sada su obrazi čisti, ali još nismo počeli oko usta“, objasnila je ona.

Priznala je da je proces jako bolan.

„Početni bol od lasera ​​bih uporedila sa trljanjem gumene trake o vašu kožu. Posle se oseća neki bol skoro kao da prospeš ulje iz šporeta na ruku, to je najbliže što mogu da uporedim sa onim što osećam “, rekla je ona.

@spiritualunicorn216 an update for all my followers that love my tattoo removal journey. #greatpersonality #tattooremoval @removery.com ♬ original sound - spiritualunicorn216

Alisa je istetovirala lice pre više od četiri godine dok je bila u toksičnoj vezi sa sada već bivšim partnerom, koji je tada bio u bandi kojoj je ona pokušavala da se pridruži.

Njen tadašnji partner joj je savetovao da uradi više tetovaža na licu ako želi da bude deo bande.

@spiritualunicorn216

since I keep getting questions about what I looked like before the face tattoos and if I ever cover them

♬ Aesthetic - Devonte Mayo

Tokom narednih nekoliko godina, Alisa se našla u pritvoru tri puta za samo šest meseci. Nakon odlaska na rehabilitaciju, 31-godišnjakinja je očajnički želela da se jednom zauvek reši tetovaža – a sada to radi uz podršku novog dečka i porodice.

***
BONUS VIDEO: Kako izgleda uklanjanje tetovaže