Kviz Potera Foto:Screenshot/RTS

Već u trećoj epizodi jubilarne desete sezone kviza Potera oboren je dosadašnji nagradni rekord. Takmičarski tim pobedio je tragačicu Milicu Jokanović i osvojio rekordnih 1.175.000 dinara.

Prvi je nastupio Nemanja Mišić iz Novog Sada, gde je i završio lovni turizam, ali se već neko vreme bavi digitlnim marketingom.

U napetoj drugoj igri prihvatio je višu ponudu Milice Jokanović, a završno pitanje o filmu „Radio Vihor zove Anđeliju“ prizvalo mu je nagradu od pola miliona dinara.

Jana Lilić, studentkinja norveškog jezika iz Bora nastupila je druga, a budući da je tim u kasi već imao lepu sumu, ostala je na svojih 75.000 dinara i uspela da umakne tragačici.

I treći takmičar Željko Belenović, srednjoškolski profesor iz Novog Sada, prihvatio je višu sumu od pola miliona, ali ga je nažalost Milica sustigla.

Tim se međutim nije dao obeshrabriti i poslednji takmičar teolog Aleksandar Savković iz Kragujevca doneo je odluku da ide na višu sumu od čak 600 000 dinara.

Odgovorivši na svih šest pitanja bez ijedne greške Aleksandar je ovaj iznos prebacio u zajedničku kasu.

Kviz Potera Foto:Screenshot/RTS

Sa 1.175.000 dinara u kasi takmičari su stigli do šesnaest polja prednosti, ni premalo ali ni previše za tragačicu kakva je Milica Jokanović.

I tada se desilo ono zbog čega volimo Poteru, obrt. Milici pitanja nisu „legla“, koncentracija je za trenutak popustila i motivisani takmičari su uspeli da je vrate čak tri puta, piše Kurir.

Kviz Potera Foto:Screenshot/RTS

Slavio je tim, slavio je sa njima obaranje dosadašnjeg nagradnog rekorda i voditelj Jovan Memedović, a Milica im je čestitala na znanju i boljoj koncentraciji.

BONUS VIDEO – Želite li da postanete Milioner – Prijava na nova.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram