Foto: Printskrin TV Nova

Crveno pleme dominiralo u igri za plemenski imunitet i osvojilo četvrtu pobedu zaredom.

U sinoćnoj epizodi Survivor-a Vesna Jovanović i Anđela Šarčević su pokazale šta znači prijateljstvo, te su govorile o tajnom imunitetu koji je Vesna dala Anđeli u prethodnoj epizodi, a koji je dobila tako što ju je pleme poslalo na tajni zadatak.

„Osećam se kao super špijun kada krijem tajni imunitet. Razmišljala sam da li imam potrebe da iskoristim“, pitala se Anđela.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ako ne izgubimo ni jednu igru, onda nema potrebe. Ako se desi da izgubimo, onda ćemo porazgovarati, pa ćemo videti. Kada sam odlučila da ti dam imunitet tamo mi se odlučilo kao najbolje, kada ti je Mitar ponudio ono. Zamisli da se momci udruže. Ta Mitrova ponuda možda nije iskrena, ne znam šta je hteo sa tim. Tebi je najpotrebniji imunitet od svih nas“, rekla je Vesna.

Foto: Printskrin TV Nova

Došlo je vreme za drugu po redu igru za plemenski imunitet. Takmičari Survivor-a su se okupili na reci Čavon, a voditelj Bojan Perić im je saopštio pravila igre. Na učesnicima je bilo da što pre pređu vodeni poligon i dođu do cilja gde treba da otvore tri rupe, a onda u njih ubace tomaham.

Foto: Printskrin TV Nova

Takmičari su na kraju poligona ostali bez dana, za nijansu bolji u ovoj igri su bili učesnici crvenog plemena, a poslednji poen je donela Tijana Jeremić.

Crveno pleme je skočilo u vodu nakon pobedi, te su istakli da je pobeda posvećena Urošu Velancu.

Dok su se crveni razovali, Nensi iz plavog plemena je pustila suze, te joj je voditelj Boja Perić dao reč.

„Ovo je kolaps emocija, znam da sam sledeća i to mi je jasno. Sve mi se skupilo, ovo je četvrti poraz za naše pleme. Emocije su jačina, a ne slabost, idem da odradim taj plemenski, izglasaće me i idem se boriti za pobedu“, rekla je Nensi.

Foto: Printskrin TV Nova

„Sigurna sam da sam ja sledeća za izglasavanje, verujem da je veća povezanost sa njima koji su tu od početka. Jedan deo mene želi kući, a drugi želi da ostane, u meni je sada u glavi haos“, dodala je Nensi.

Foto: Printskrin TV Nova

Podsetimo, ove nedelje na plemenskom savetu će se naći Nikola i Aleksa iz plavog plemena, a u sutrašnjoj epizodi ćemo saznati ko će se njima dvojici pridružiti.

BONUS VIDEO: Poslušajte emotivni govor Uroša Velanca pred napuštanje Survivor-a: Takmičari u suzama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare