Šako Polumenta Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Porodica popularnog pevača doživela je veliku tragediju pre više od dve decenije o kojoj su retko govorili.

Šako Polumenta izgubio je rođenog brata Šapka, a od ovog gubitka porodica nikada nije uspelada se oporavi.

PROČITAJTE JOŠ:

Šapko je bio deo crnogorske tajne policije, a o uzroku njegove smrti se svojevremeno dosta spekulisalo, pa su jedni pretpostavljali da se predozirao, dok su drugi smarali da je otrovan.

Šako je jednom prilikom, tokom gostovanja u emisiji prvi put progovorio o teškim trenucima kada je ostao bez brata koji mu je bio najveća podrška.

„Taj dan mi je rekao da će se nešto desiti. Govorio mi je da se vratim iz Austrije i vratio sam se. Dogovorili smo da se nađemo, ja sam otišao za Podgoricu po sina i suprugu. U tom trenutku kad sam krenuo za Bjelo Polje krenuo grad, sneg i vetar. Kao nikad u životu. Kroz kanjon Morače vidiš tri, četiri automobila na koje se srušilo brdo i izginulo je dosta ljudi. Nije mi se dalo da prođem. Ja se vratim i celu noć smo pričali na telefon. Ja sam posle isključio telefon i ceo svet je znao da je moj brat otišao, a ja nisam znao. To je nešto najgore u životu“, pričao je Polumenta u jednoj emisiji.

Pevač je tada prokomentarisao i brojne teorije o okolnostima po kojima je Šapko izgubio život.

„Ja sam ostao bez njega i ne bih pričao. Nije ubijen, kod kuće je preminuo. Došao je kući, spustio glavu na sto i zaspao samo. Nije bilo muke. Nije bilo nikakvog ubistva, to je laž. Srce ne izdaje svakog trenutka, već jednom. On je bio veliki gospodin. Bio je umrežen sa svim ljudima, i dobrim i zlim“, zaključio je pevač.

BONUS VIDEO: Topalko otkrio koji pevač liči na njega, pa progovorio o sukobu sa Karleušom

Komentari

Svi komentari (0)