FOTO: Printscreen/Instagram/uki_q

Una Kablar, poznatija kao Uki Ku, šokirala je javnost pre nekoliko dana kada je objavila snimak i fotografije njene sestre Sare, tvrdeći da ju je muž prebio.

Damjan H. je delimično priznao krivicu i određen mu je jednomesečni pritvor, a mnogi su se pitali šta se dešava, s obzirom na to da se ni Una ni članovi njene porodice nisu oglašavali.

PROČITAJTE JOŠ

Tiktokerka je na svom nalogu na Instagramu sada napisala šta je posredi.

„Napravila sam malu pauzu što se društvenih mreža tiče, nema me dok se malo sastavim. Jurimo razne papire, pomažemo Sari oko bebe, vodimo je na kontrole. Kod advokata itd, da vas ne zamaram“, napisala je Una, pa nastavila:

FOTO: Printscreen/Instagram/uki_q

„Dosta pitanja u proteklih par dana dobijam kako su Sara i beba, hvala što brinete, dobro su. Ostala sam vam dužna još mnogo informacija i podeliću sa vama sve gadosti koje sam saznala čim dođe vreme za to. Mali je svet. Hvala što ste tu, vraćam se brzo, čuvajte se.“

Podsetimo, sestra tik-tokerke Une Kablar, Sara H, pretučena je 28. septembra, u stanu u Rakovici.

Uki Ku je vest o tome, uz slike povreda koje je njena sestra zadobila objavila na svom Instagramu, a potom i obelodanila lik zeta, za kog tvrdi da ju je tukao dok se nije onesvestila.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu

Komentari

Svi komentari (0)