Foto:Screenshot/Instagram/uki_q/marina.radosavljevic.maky

Marina Maki Radosavljević pretučena je dva puta ove godine.

Srbiju je juče potresla još jedna u nizu vesti o nasilju nad ženama. Naime, pretučena je sestra naše poznate tiktokerke Une Kablar, Sara Hadžić i to od strane svog supruga, a i njihova dvomesečna beba takođe je pretrpela povrede.

PROČITAJTE JOŠ

O ovom potresnom slučaju oglasile su se mnoge naše poznate ličnosti koje su apelovale da prestane nasilje nad ženama, a sada se oglasila i pevačica koja ga je nedavno i to u dva maha doživela.

Marina Maki Radosavljević oglasila se na svom Instagram profilu gde je, između ostalog, posavetovala žene da posle prvog sumnjivog poteza napuste partnera.

„Kod nas je nasilje nad ženama deo kulture, deo balkanskog mentaliteta i oni koji su žene povređivali na sve načine dobili su kaznu tek kad ženu ubiju“, počela je Marina.

FOTO: Printscreen/Instagram/marina.radosavljevic.maky

„Jako je teško priznati sebi da taj koji te fiziki zlostavlja ne voli i da ti nisi kriva i da za to nema opravdanja. Svaka žena je bar jednom u životu doživela šamar, udarac, ali baš taj prvi put treba da bude i poslednji i da se takvi muškarci obrišu sa liste dragih i normalnih i stave na listu psihijatrijskih slučajeva koji su svesni ili nesvesni svojih postupaka. Nasilje nije ljubav i kada počne nikad ne prestaje“, naglasila je pevačica.

Podsećanja radi, Marina Radosavljević Maki najpre je prebijena u februaru ove godine, u sačekuši ispred kluba gde je trebalo da nastupa, u rodnoj Vrnjačkoj banji. Sumnjala je na nameštaljku do strane bivšeg partnera, možda i njegove supruge, da bi joj se jeziva scena ponovila ovog leta.

Naime, na pevačicu se na Lav festu u masi ljudi zaleteo njen bivši partner I:T. i mučki je pretukao, i pri tome je zadobila ozbiljne telesne povrede i potres mozga. Napadaču je određena mera zabrane prilaska.

BONUS VIDEO: Top 5 estradnih kumstava

Komentari

Svi komentari (1)