Foto: Printscreen/YouTube/Novo jutro

Dijana ističe da ništa nije slutilo da do ovakvog nasilja može doći.

Majka prebijene Sare H. Dijana Marinković gostovala je na Prvoj televiziji gde je govorila o jezivom nasilju koje je pretrpela njena ćerka.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Dijana je istakla da je samo petanest minuta pre incidenta bila kod ćerke i odnela joj večeru, kao i da ništa nije slutilo da će se nešto loše desiti.

„Odnela sam im večeru. Nije mi se ništa posebno žalila. Nakon sat vremena, zvala me sa VMA. Vrištala je i vikala da nije dobro. Rekla mi je da ju je pretukao muž i da dođemo po bebu. Kad sam došla i videla je, bila je pogubljena i izgledala je izdeformisano. Natečen obraz, glava krvava. Vrat joj je bio zgnječen, izgledala je jezivo. Čudno me je gledala“, ispričala je Marinkovićeva kroz suze.

„Ja sam jako bliska sa svojom ćerkom. Svakodnevno smo se čule. Ona je govorila da se njegova mama ‘petlja’ u njihov odnos“, rekla je ona.

Na pitanje da li je i beba imala modrice, Dijana je istakla da jeste, ali da misli da su one nastale pre incidenta:

„Beba je imala modrice na guzi. Oni su je dan pre toga vodili kod lekara.“

Njena starija ćerka Una Kablar, poznatija kao Uqi Q, zabeležila je scenu ispred VMA, kada je snimila oca sestrinog muža, na osnovu kojeg se moglo videti da nisu u dobrim odnosima, te i da je on branio svog sina.

PROČITAJTE JOŠ

„Njegov otac je rekao Uni da je sektašica. Rekao je da je ponosan na svog sina. Uplašena sam za svoje dete. Njegov sin je udarao o pločice glavu moje ćerke, petnaest puta. Ja sam mislila da je divan dečko, ali eto… On ju je udarao šakom u glavu, ona se onesvestila. Kada se probudila, rekao je: ‘Dobro je da si prodisala, šta bih da sam te ubio'“, ispričala je Sarina majka.

Dijana je istakla da se njen zet mnogo promenio otkako je dobio dete, te da Sari nije hteo da pomaže u odgoju deteta.

„On je samo odlazio na posao. Posle toga se vrati, ode kod mame, ona je morala sama da ostaje sa detetom. Nije hteo da joj pomogne“, rekla je Marinkovićeva.

Podsetimo, sestra tik-tokerke Une Kablar, Sara H, pretučena je preksinoć, 28. septembra, u stanu u Rakovici.

Uki Ku je vest o tome, uz slike povreda koje je njena sestra zadobila objavila na svom Instagramu, a potom i obelodanila lik zeta, za kog tvrdi da ju je tukao dok se nije onesvestila.

BONUS VIDEO: 23 žene žrtve partnerskih ubistava u 2022: Kada smo oguglali na nasilje? Gošće: Manda Javorina i Sanja Pavlović

Komentari

Svi komentari (0)